Wordt dit de nieuwe presentator van Expeditie Robinson?

Zag jij dit aankomen?

Lees ook

Onlangs werd bekendgemaakt dat Dennis Weening niet meer terugkeert als presentator van Expeditie Robinson in het nieuwe seizoen. Hoewel er al langere tijd gespeculeerd wordt over Dennis' opvolger, lijkt het er steeds meer op dat dít de nieuwe presentator gaat worden.

Nieuwe presentator

Niemand minder dan Art Rooijakkers zou in de running zijn voor Expedities nieuwe presentator. De voormalige 'Wie is de Mol' presentator was vrijdagavond te gast bij RTL Late Night, waar hij vertelde over de mogelijke plannen. "RTL wil graag dat ik het ga presenteren. Officieel wordt het pas na 20 december besloten."

Lees ook: Zoveel krijgen BN'ers betaald voor hun deelname aan Expeditie Robinson

'Nee'

Op 20 december wordt de finale van Expeditie Robinson 2018 uitgezonden. Pas na de finale wil de top van RTL bekend maken wie het programma vanaf volgend seizoen gaat presenteren. Of Art straks daadwerkelijk de nieuwe presentator wordt, is nog maar de vraag. Hij werd er begin vorige maand nog van 'beschuldigd' Expeditie Robinson te hebben opgeïst. "Dat is echt niet waar. RTL wilde heel graag dat ik Expeditie Robinson ga presenteren. Toen heb ik 'nee' gezegd, omdat ik naar RTL ben gekomen om nieuwe programma’s te maken", vertelde hij tijdens de uitzending.

Bron: RTL Nieuws, RTL Late Night Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook