Kijkers in tranen na ‘mooiste aflevering van Steenrijk, straatarm ooit’

Wauw...

Lees ook

Gisteravond was er een hartverscheurende aflevering van Steenrijk, straatarm te zien. Alleenstaande vader Robert leeft met zijn vier kinderen van maar 70 euro per week en dat raakte kijkers diep.

Heftige periode

Vijf jaar geleden kwam Robert in een scheiding terecht, verloor een aantal dierbaren en zijn kledingzaak ging failliet. Daardoor heeft hij een schuld van 70.000 euro opgebouwd en staat hij er alleen voor om vier kinderen op te voeden. Dat is niet niks.

Lees ook: Eerste aflevering 'Je Zal Het Maar Hebben' gesprek van de dag

Leuke week

Het gezin ruilt voor één week van huis met de rijke hoteleigenaren Lorenzo en Gaston. Robert en zijn kinderen zijn onder de indruk van het grote en mooie huis. Wanneer ze zien dat ze 1300 euro mogen uitgeven die week, kunnen ze hun geluk niet op. Er worden een hoop nieuwe spullen gekocht en ze maken leuke uitstapjes. Als verrassing hebben Roberts kinderen een gegraveerde armband voor hem gekocht. Wanneer ze het cadeautje geven, bast hij in tranen uit.

Geraakt

Robert en Gaston zagen direct in wat voor positieve man Robert moet zijn en waren onder de indruk van hem. En niet alleen de heren die van leven wisselden met het gezin, ook kijkers van het programma hebben veel respect voor vader Robert. Op Twitter raken mensen er niet over uitgepraat en noemen het één van de mooiste afleveringen van het programma ooit.

Je kunt HIER de aflevering terug kijken.

Bron: Cosmopolitan NL Beeld: iStock, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook