Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Brody zet tattoo als aandenken aan Ex On The Beach: Double Dutch

Nadat Robin en Renan al in de stoel bij een tattoo artist kropen, vond ook Brody Bad het tijd voor een nieuw plaatje op zijn lichaam. Maar aangezien hij al behoorlijk wat kunstwerken op zijn lijf heeft en er daardoor nog maar weinig ruimte over is, koos Brody ervoor om het nieuwe plaatje op de binnenkant van zijn onderlip te laten zetten. Over het ontwerp hoefde hij overigens niet lang na te denken. Het woord 'HUTS', wat elke aflevering minimaal vijf keer gebruikt wordt, was voor Brody het perfecte ontwerp om terug aan de geweldige tijd in Curaçao te denken.

Britt Dekker klaar met Instameisjes

De blondine is hélemaal klaar met Instameisjes, zo laat ze in een interview met Viva weten. "Al die superknappe meisjes die perfecte plaatjes posten, ik vind het walgelijk. Eerst wilde ik ermee stoppen, maar mijn doelgroep bestaat uit jonge meisjes die er allemaal op zitten. Dus heb ik heel veel mensen op dempen gezet." Britt vindt alle prachtige kiekjes die er geplaatst worden vooral erg ongeloofwaardig. "Dan zie je ze met hun dunne lijfjes weer een hamburger of pizza eten, en denk ik: 'Donder op, ik geloof jullie niet'." Ach, ieder zijn ding.

Dit wil EOTBDD's Lena aan zichzelf laten verbouwen

Lena is als een van de weinigen in de villa nog puur natuur, maar als het aan haar ligt komt hier snel verandering in. De 19-jarige heeft namelijk nog wel een wensenlijstje met dingen die ze het liefst aan zichzelf laat verbouwen. "Mijn borsten sowieso. En ik wil een Brazilian buttlift. Ik wil vet uit mijn armen halen. Ik wil mijn lippen opspuiten. Een aardig lijstje dus. Al heeft Djessy, zelf in de stoel bij de plastisch chirurg gelegen voor nieuwe borsten, lip fillers en botox in haar voorhoofdrimpel, maar een tip voor Lena. "Gewoon gaan sporten!". Tsja…

Wendy van Dijk showt zangkunsten

Ze presenteert dé talentenjacht van Nederland, maar beschikt Wendy ook zelf over een gouden keeltje? De presentatrice nam op Instagram haar volgers in de maling, toen ze vandaag een filmpje op Instagram zette waarop ze het nummer I'm Every Women 'zong'. Hoewel velen er toch intrapten, bleek de stem van niemand minder dan Trijntje Oosterhuis te zijn. Wendy houdt het voorlopig gewoon nog bij presenteren en acteren.

Bron: RTL Beeld: Instagram, EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook