Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Zo werd Katy Perry ten huwelijk gevraagd door Orlando Bloom

In gesprek met Jimmy Kimmel vertelt de 34-jarige zangeres dat de acteur haar op Valentijnsdag ten huwelijk vroeg. "We gingen uit eten en ik dacht dat we naar een museum zouden gaan om kunst te kijken, maar hij nam me mee naar een helikopter. Daar vroeg hij me ten huwelijk, terwijl we champagne dronken", vertelt ze. Helemaal vlekkenloos ging het niet. De acteur scheurde zijn jasje toen hij het ringdoosje uit zijn zak haalde en duwde per ongeluk zijn elleboog in een glas. "Maar uiteindelijk kwam het helemaal goed. We landden op een dak in Los Angeles en mijn hele familie was daar, net als al mijn vrienden. Hij heeft het zo goed gedaan", aldus Katy.

Robin Thicke vader geworden

De zanger en zijn verloofde April Geary zijn dinsdag ouders geworden van een dochter. Het meisje heeft de naam Lola Alain Thicke gekregen, schrijft de zanger op Instagram. "Dankjewel God en April, voor deze zegen."

Khloe Kardashian bedankt fans

Khloé Kardashian heeft haar fans via Twitter bedankt voor alle steun in de afgelopen tijd. "Dag lievelingen, ik wilde jullie laten weten dat ik jullie heel erg waardeer", schrijft ze doelend op de breuk met Tristan Thompson die naar verluid vreemd is gegaan met Jordyn Woods, de beste vriendin van Kylie Jenner. "Ik heb jullie lieve woorden gelezen en dat voelde goed. Ik hou van jullie. Ik meld mij weer wanneer ik me goed genoeg voel om met jullie te praten. Tot die tijd: wees lief voor elkaar."