Temptations Demi openhartig over nosejob

En het heeft alles te maken met haar nose job.

Lees ook

The drama is real! In de nieuwste aflevering van Temptation Island, en dan bedoelen we die vanaf vandaag op Videoland staat, krijgen we eindelijk de rumoer waar we al die tijd op zaten te wachten. Let wel op: dit artikel bevat spoiler alerts!

Kampvuur

De kandidaten krijgen opnieuw een kampvuur voorgeschoteld van de avonturen en uitspraken van hun lief, waar ze vervolgens nogal overstuur van raken en de sfeer in het busje is dan ook gespannen te noemen.

Lees ook: De grappigste uitspraken van Temptations Sidney op een rij

'Ik heb mijn eigen neus betaald'

Zo schieten de beelden van Sidney behoorlijk in het verkeerde keelgat bij Demi. De blondine krijgt beeldmateriaal voorgeschoteld waarin hij aan haar naamgenootje vertelt dat ze niet zoveel werkt en ook niet per se veel bijdraagt aan het financiële plaatje. "Respectloos. Dit is erg hoor…. Op tv? Hij is zo stupid", foetert ze.

Door de beelden die Demi onder haar neus geschoven krijgt, doet ze onverwachts een opvallende onthulling. Zo zou haar nose job wait, what? – vaak worden aangehaald door lief Sidney.

"Hij heeft het weleens over mijn neus enzo, want ik heb mijn neus laten doen. Ik heb alles zelf betaald. Hij doet soms alsof hij dat heeft betaald. Ik heb mijn eigen neus betaald, ik weet niet hoor." Tell him, girl! Het moge duidelijk zijn: Demi kan prima haar eigen bootjes doppen. Of in dit geval; haar eigen neus betalen.

Bron: Beautify Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook