Hollywood Breakfast

Gezinsuitbreiding voor Taylor Swift!

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Ex Jennifer Lawrence kon niet tegen bekendheid

Jennifer Lawrence had aan het begin van haar carrière een relatie met collega-acteur Nicholas Hoult, maar Hoult vertelt dat hij niet kon tegen de gigantische bekendheid die zijn vriendin genoot. In een interview met The Times geeft hij toe dat de relatie een 'vreemde dynamiek' had.

De carrière van Lawrence kwam opeens in snelvaart toen ze een rol kreeg in Winter's Bone, en haar rol zorgde voor een Oscar-nominatie. Hoult vertelt daarover: "Er was opeens een gigantische stijging in haar bekendheid, en het was eng hoeveel dat iemands leven verandert en hoe opdringering alles dan wordt". Volgens hem was de druppel toen hackers naaktfoto's verspreidden van de actrice, die ze origineel naar Hoult had verstuurd.

Geen rode coupe voor Bridget in Zwakste Schakel

De rol van presentatrice van De Zwakste Schakel is Bridget Maasland op het lijf geschreven – ze is zelf namelijk gek op spelletjes. Maar het allerleukste vindt ze dat het programma geen kopie hoeft te worden van vroeger. “Ik hoef niet mijn haar kort te knippen en rood te verven”, zegt de presentatrice in een interview met BuzzE.

“Ik verwacht van mijn kandidaten dat ze goed voorbereid komen en dat als ze een dom antwoord geven ze weten dat ze worden afgestraft." Om autoriteit uit te stralen draagt Bridget dan ook altijd een pak. “Maar wel vrouwelijke pakken, in allerlei kleuren.”

Taylor Swift heeft een nieuwe kitten

Naast een nieuwe single heeft Taylor Swift ook een nieuw huisgenootje erbij: kitten Benjamin Button. Het is hetzelfde katje dat te zien is in haar nieuwe videoclip ME!. In de clip doet Brendon Urie (Panic! At the disco) Taylor een aanzoek met het katje in de hand.

Het heeft even geduurd voordat de zangeres de naam bekendmaakte. Fans waren op Twitter volop aan het speculeren en kwamen tot de conclusie dat het een naam moest zijn uit een televisieserie. Taylor heeft namelijk al twee katten, Meredith en Olivia, vernoemd naar haar favoriete tv-personages. Meredith komt van Meredith Grey uit Grey's Anatomy en Olivia van Olivia Benson uit Law & Order: SVU. Uiteindelijk heeft Taylor gekozen voor Benjamin Button, naar de hoofdpersoon van de film The Curious Case of Benjamin Button.

Bron: Panorama, Beeld: BSR

Laatste nieuws