Opnieuw een harde klap voor Sylvie Meis

Opnieuw wordt Sylvie aan de kant gezet.

Lees ook

Sylvie Meis mocht vorig jaar na zeven seizoenen weer terugkeren in de Duitse talentenjacht Das Supertalent. De presentatrice voelde zich gelijk weer als een vis in het water, maar de Duitse RTL denkt daar toch anders over.

Diep teleurgesteld

Sylvie wordt namelijk vervangen. De blondine moet plaatsmaken voor de 26-jarige zangeres Sarah Lombardi, die het reilen en zeilen van een talentenjacht als geen ander kent. Zij heeft haar bekendheid te danken aan Deutschland sucht den Superstar, waar ze in seizoen acht tweede is geworden.

Het is voor Sylvie niet de eerste keer dat ze aan de kant wordt gezet. RTL ontsloeg haar twee jaar terug ook al als presentatrice bij Let's Dance. Als reden gaven ze onder andere de Duitse taalbeheersing. Sylvie was toen diep teleurgesteld, maar werd daarna toch weer naar de zender gehaald. Dit keer voor Das Supertalent, waar ze van 2008 tot 2011 ook al in de jury zat.

Lees ook: Zien: de prachtige moeder van Sylvie Meis

Reden ontslag

Maar na haar comeback is het nu opnieuw weer voorbij voor Sylvie. Hoewel ze niets over de reden kwijt wil, wil ze nog wel iets aan haar collega's kwijt. Zo wenst ze Sarah erg veel succes als kersvers jurylid. "Ze is een levendige, authentieke en sympathieke vrouw, die ik echt kan waarderen. Ik wens haar het allerbeste en ben er zeker van dat ze evenveel lol zal hebben als ik destijds had."

Ook wil ze haar collega's bedanken voor het afgelopen jaar. "Het heeft heel veel voor me betekend om nog een keer deel uit te maken van dit geweldige team. Ik ben alle betrokkenen, en dan vooral Dieter Bohlen (een van de juryleden, red.) heel erg dankbaar."

Bron: Nu.nl Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook