Beauty influencers in de ban van dít houtskoolmasker

Enne, er zit een prima prijskaartje aan!
Beauty influencers in de ban van dít houtskoolmasker

Gooi al je dure potjes en tubes crème maar uit je beautylade, want dit goedje van The Body Shop is vanaf nu je nieuwe holy grail.

Houtskool

Je kunt er tegenwoordig niet omheen: charcoal masks, oftewel maskers met houtskool, zijn helemaal hot. Nu heb je ze natuurlijk in enorm dure en spotgoedkope varianten, maar de Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask blijkt toch echt favoriet te zijn.

Lees ook: 5 Fouten die je maakt bij het reinigen van je gezicht

Babyhuidje

Beauty influencers zijn groot fan en zeggen hun gladde huid aan het masker te danken hebben. Zo zouden je wangen na het aanbrengen aanvoelen als een babyhuidje en helpt het onzuiverheden en ongewilde vlekjes te verhelpen. En dat voor slechts €21 voor een potje van 75 ml. Daar word je toch blij van!?

Reviews

Op internet uiten vele beautyliefhebbers hun enthousiasme in positieve comments. "Mijn huid is nog nooit zo babyzacht geweest sinds dat ik daadwerkelijk een baby was", schrijft een fan. Daarbij is het product ook nog eens vegan, wat het voor iedereen perfect maakt.

Bron: Daily Mail Beeld: BSR, YouTube

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97c51130e96', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });