Mikky Kiemeney openhartig over relatie met Frenkie de Jong

'Mikky alleen maar met Frenkie voor het geld en de fame'

Niemand kan meer om Mikky Kiemeney heen. De 21-jarige vriendin van voetballer Frenkie de Jong krijgt meer aandacht dan ooit. Ze doet nu een boekje open over haar relatie.

Geld en fame

De blondine is te gast in de serie 'Gossip' van Anna Nooshin, waarin roddels bevestigt of ontkracht worden. Eén roddel luidt dat Mikky alleen maar met Frenkie zou zijn voor het geld en de fame. Ze ontkracht dit meteen.

Lees ook: Ai: huldiging Ajax dreigde te mislukken

Relatie

"We zijn al 4,5 jaar samen. Toen zat hij nog bij Willem II, en we hebben eerst misschien nog een half jaar geappt", begint Mikky haar verhaal. "Toen ik voor het eerst een wedstrijd van hem ging kijken, dat was tegen Utrecht, toen vroeg ik zo: 'Ben je wel een beetje goed?'." De voetballer scoorde die wedstrijd maar liefst twee doelpunten, dus Mikky was very impressed.

Verder vertelt ze: "Onze relatie toen was heel anders dan hoe het nu is. Tot nu toe maakt het de relatie heel spannend en leuk, en maken we constant nieuwe dingen mee." Het koppel verhuist naar Barcelona, waar Frenkie gaat spelen voor FC Barcelona.

Bron: Youtube, Beeld: BSR

Laatste nieuws