Is dit de nieuwe vriend van Gaby Blaaser?

En het is geen onbekende!
Is dit de nieuwe vriend van Gaby Blaaser?

Er gingen al een tijdje geruchten en nu is er opnieuw wat geroezemoes. Gaby Blaaser zou namelijk haar hart verloren hebben aan Rodney Sneijder. Inderdaad, het 'broertje van'.

Waar rook is, is vuur

Het begon allemaal met haar uitnodiging voor een feestje bij de Sneijdertjes. Gaby zou samen met een vriendin langs zijn geweest, waarna de geruchten rondgingen als een lopend vuurtje.

Toch werd een eventuele romance tussen de twee al snel door Rodney ontkracht. "We zijn inmiddels verloofd, wonen samen en Gaby is zwanger van ons eerste kindje", vertelde hij grappend. Vervolgens antwoordde hij op de vraag of hij het vervelend vond dat erover geschreven werd, met de woorden: "Haha, is hun goed recht toch? Waar rook is, is vuur, zeggen ze.”

Lees ook: Zien: zó zag Gaby Blaaser er vroeger uit

Puur vriendschappelijk, of toch meer...

Vervolgens legde hij uit waarom Gaby bij het bewuste feestje aanwezig was.“We hadden zaterdag een feestje, dus zodoende dat ik hun heb uitgenodigd (Gaby en haar vriendin, red.). Ik ben bevriend met een vriendin van Gaby en zodoende dat Gaby er af en toe ook bij is. Het is allemaal puur vriendschappelijk, daar hoeft niemand wat achter te zoeken.”

Toch wakkert Rodney nu zelf de geruchten aan. In een Instagram Story is de tekst ‘Ja, voor je liefde gaat een youngin’ door ‘t lint en ik ga echt niet knock-out' van het nummer Door 'T Lint van rapper Frenna te horen. Op zich nog niet veel aan de hand, is het niet dat Rodney Gaby in de Story tagt.

Hmmm, very strange als je het ons vraagt. Zou er dan tóch meer aan de hand zijn en is Gaby haar vorige fling, Temptations Jaimy, alweer compleet vergeten?

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @rodneysneijder op

Bron: Show Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7087e3bc99a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });