Exclusief: Kaj Gorgels openhartig over relatie met Jessie Jazz Vuijk

"We zijn vanaf het begin heel open en eerlijk naar elkaar geweest"
Exclusief: Kaj Gorgels openhartig over relatie met Jessie Jazz Vuijk

Hij won de Talent Award bij de Televizier Ring en is de presentator van de twee populairste programma’s van het moment: Temptation Island VIPS én Expeditie Robinson. Hoe dealt Kaj Gorgels (28) zelf met verleiding? Wij spraken hem over zijn relatie met FHM’s mooiste vrouw van Nederland Jessie Jazz Vuijk.

Verschillen

Voor de buitenwereld kwam het als een verrassing, maar voor Kaj en Jessie was een relatie een logische volgende stap. "We hebben eerst twee jaar gedate voordat we überhaupt een relatie kregen. We hadden daar allebei geen behoefte aan, maar zagen elkaar wel veel. Na twee jaar dachten we: we zijn zo gek op elkaar, laten we er gewoon voor gaan."

Misschien niet een koppel dat je zo snel zou verwachten. "Ik heb nogal een platte vorm van humor, die zij niet altijd grappig vindt. En zij is super-spiritueel en houdt van mediteren, wat weer verder van mijn bed staat. Maar dat is ook zo grappig, ondanks die grote verschillen werkt het heel goed."

Lees ook: Kaj Gorgels doet boekje open over nieuw seizoen Temptation Island VIPS

Verleiding

In Temptation Island lijkt het koppels maar niet te lukken om trouw te blijven, maar Kaj kan naar eigen zeggen wél dealen met de verleiding die hij als bekende man heeft. "Maar ik heb ook heel bewust gekozen voor deze relatie. Ik was hiervoor vier jaar vrijgezel – ik wilde toen echt geen relatie, was er niet aan toe – en dan is die aandacht heel leuk. Maar nu ik een vriendin heb, ben ik daar niet meer mee bezig. Tuurlijk, als je bekend bent, zijn er altijd wel vrouwen die iets van je willen, maar het is niet zo dat ik denk: o shit, wat moet ik hiermee aan? Ik zou wel gek zijn als ik me nu nog met andere vrouwen zou bezighouden."

Zie ook: dit is de broer van Kaj Gorgels

Tweehonderd vrouwen

Dat Kaj onlangs in een interview deelde dat hij met tweehonderd vrouwen het bed heeft gedeeld, vindt Jessie volgens hem niet lastig. "Dat is iets wat vóór haar tijd is gebeurd. Ik zat toen in een heel andere fase van mijn leven en had geen verantwoordelijkheid af te leggen, aan niemand. Zij heeft ook exen en ik vind het ook niet erg als ze vertelt hoe dat ging. Het scheelt dat we vanaf het begin af aan heel open en eerlijk naar elkaar zijn geweest. Ik heb haar altijd verteld over mijn avonturen, dus zo’n opmerking in een interview komt niet als een shock", vertelt hij. "En ze weet ook dat ik nu gewoon trouw ben, want ik ben hartstikke blij met haar."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia, die nu in de winkel ligt.

Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75db7ce4d5a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });