Om déze reden zien we de Love Island-presentatoren bijna nooit

Aha!

Lees ook

Presentatoren van een programma staan bekend om hun spraakzaamheid en aanwezigheid. Kortom: ze zijn niet te missen. Extra opvallend is het dus dat Love Island maar liefst twee presentatoren heeft, die nauwelijks screentime krijgen. Hoe zit dat?

Missing In Action

Presentatie-duo Holly Mae Brood en Viktor Verhulst zijn het merendeel van de tijd MIA. Zelfs tijdens Temptation Island zien we Annelien en Rick vaker dan Holly en Viktor. Where you at, hosts? In een luxe villa, afwachtend op een seintje? Viktor vertelt het.

Lees ook: Zien: Love Islands Rowéna onherkenbaar op oude foto's

Geen zware job

"Ik snap dat de mensen het een beetje in het belachelijke trekken, maar ik relativeer het zelf, onder meer op sociale media", zo vertelt hij over zijn presenteerklus aan Het Nieuwsblad. "Ik woon achter de schermen de vergaderingen bij omdat ik een goede visie op het programma heb. Ik ben 24, ik heb het profiel van de kijker van Love Island. Ik maak ook filmpjes voor mijn vlog. Maar nogmaals: ik ga niet doen alsof ik hier de zwaarste job heb".

Britse 'Love Island'

De Nederlandse/Vlaamse-versie van Love Island verschilt trouwens heel weinig van de populaire Britse variant. De Engelse presentatrice Caroline Flack is ook nauweljiks te zien. Eerder vertelde VIER, de zender waarop het programma in België wordt uitgezonden, dat het specifiek bij de show hoort. "Het is niet de bedoeling dat de hosts elke dag in de villa rondhangen, het is belangrijk dat de deelnemers niet uit hun bubbel gehaald worden." Aha!

Bron: Viva, Het Nieuwsblad, Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook