Win €200 shoptegoed van POM Amsterdam

Doe mee en maak kans!
Win €200 shoptegoed van POM Amsterdam

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten... We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag maak je 2x kans op €200 shoptegoed van POM Amsterdam.

Uniek verhaal

Nog op zoek naar een vrolijke summer outfit? Dan moet je bij POM Amsterdam zijn! Het merk van Nederlandse bodem is 2011 opgericht door de zussen Liesbeth (35) en Violet (42) Lotgering. Het begon met kwalitatief hoogwaardige sjaals die ze helemaal zelf ontwierpen. De prints vertelden een uniek verhaal en werden handgeschilderd door Violet vanuit het kleurrijke atelier in Amsterdam.

Nog steeds kun je de prachtige sjaals kopen, maar sinds een jaar is het merk ook uitgebreid met een volledige fashion collectie. Denk aan items die uniek, opvallend, elegant en vrouwelijk zijn. De kledingstukken hebben krachtige kleuren, uitgesproken prints met kleurrijke verhalen, spannende details en zijn gemaakt van fijne, natuurlijke materialen. Love, love, love!

Onlangs sloeg POM voor hun tweede collectie de handen ineen met Katja Schuurman. Samen ontwierpen ze een. Exclusief voor POM Amsterdam vertaalde zij jeugdherinneringen, souvenirs en haar levensmotto in een gewaagde en vrolijk gekleurde collectie.: POM by Katja.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

@MailAndWin(sjUlzMZNhG)

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2019. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2b0f710aa8b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });