Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fabrizio laat zoontje zien op Instagram

Lief!

Fabrizio laat zoontje zien op Instagram

Vorige maand sloeg de geruchtenmolen op hol toen het nieuws naar buiten kwam dat Temptation Island-ster Fabrizio een kind zou hebben. De tattoo-artist wil een einde maken aan alle roddels, dus bevestigt hij het nieuws.

Zijn zoontje

Op Instagram showt Fabrizio een kiekje van het kleine mannetje. Door het bekend te maken wil hij de lucht rondom alle roddels klaren. Hij schrijft onder de foto: "Yes deze kleine, superknappe jongeman is inderdaad mijn zoontje. En het zal ook niet lang duren voor ik ergens ‘gespot’ word met deze kleine man. Dus voor er nog meer verhalen verzonnen worden, wil ik even in samenspraak met de moeder laten weten; ik was er inderdaad niet altijd voor hem."

Lees ook: Temptation Island VIPS-verleidster klapt uit de school over Fabrizio

Media-aandacht

Het was voor de 26-jarige een moeilijke keuze. "De media-aandacht die mijn eerste deelname aan Temptation met zich meebracht en het runnen van mijn tattoo shop zorgden voor een hele hoop stress, angst om vooroordelen en tijdsgebrek. Verkeerde prioriteiten stellen was een probleem. En ik kan ook eerlijk toegeven dat ik bang was om papa te worden.. geen excuus om niet naar je kind om te kijken, maar ik probeer nu wel, ondanks de schijnwerpers, om gewoon wel een goede vader te zijn."

Hij sluit zijn bericht af met de vraag of zijn volgers de privacy van zijn kindje en de moeder willen respecteren. "Ik ben een trotse papa en ga dat niet meer onder stoelen of banken steken." Cute!

Bron: Shownieuws Beeld: Temptation Island, Instagram