slogan

Zo klinkt de eerste single van Temptations Fabrizio

Temptations Fabrizio gaat voor een heuse carrièreswitch. De realityster verruilt zijn tattooshop de laatste tijd steeds vaker voor de muziekstudio. Het resultaat? Zijn eerste echte single Kleine Jongen.

Moeilijke jeugd

De 26-jarige is naar eigen zeggen al zes jaar bezig met zijn muziekproject, maar deze zomer is het dan eindelijk zover en komt zijn eerste single uit. Een nummer dat hem erg aan het hart gaat. In zijn nummer rapt hij namelijk vooral over zijn moeilijke jeugd. 

“Ik maakte toen een heel moeilijke periode door in mijn leven. Ik was verslaafd aan drugs, had problemen om een job te vinden én te houden, verloor een tijdlang het contact met mijn vader, werd bedrogen door mijn toenmalige vriendin. Kortom: een hele hoop onprettige situaties bij elkaar."

Lees ook: Temptation Island VIPS-verleidster klapt uit de school over Fabrizio

Therapie

Fabrizio zocht vervolgens afleiding door teksten te gaan schrijven. "Voor mij was dat een vorm van therapie, want op die manier kon ik - voor een stuk althans - komaf maken met mijn verleden. De tekst van Kleine Jongen kwam er in één vlotte beweging uit. Ik denk dat ik er maximaal twee uur aan geschreven heb. Het klopte helemaal. Toen ik die tekst daarna rapte voor vrienden, zeiden ze dat ik daar echt iets mee moest doen. Maar omdat ik toen slecht in mijn vel zat, heb ik dat laten verwateren.”

Inmiddels is hij helemaal ready om de muziekwereld te veroveren en laat hij zelfs al een sneak peek van het nummer horen. Benieuwd? Klik dan *HIER*.

Bron: HLN.be Beeld: Temptation Island


,