Temptations Fabrizio: 'Ik heb Pommeline enorm gekwetst'

Arme Pomm.
Temptations Fabrizio: 'Ik heb Pommeline enorm gekwetst'

Niemand wist het zeker: zijn Temptations Fabrizio en Pommeline nou écht uit elkaar? Of zou het toch nog goed kunnen komen tussen de twee? Het stel geeft hier nu definitief antwoord op.

Grote druk

Fabrizio reageert openhartig in zijn Instagram Stories. "Pommeline heeft deze vraag gisteren al beantwoord. Het lijkt erop dat het nu mijn beurt is. Laat ik beginnen met zeggen dat er vanaf dag 1 al een enorme druk op onze schouders weegde. Honderden, duizenden mensen stonden achter onze relatie. Van #couplegoals naar #dreamcouple, etc. We lazen niks anders."

Einde relatie

"Aan het einde van de dag zijn we ook gewone mensen," vervolgt Fabrizio. "Met problemen en struggles. Maar ook veel mooie momenten. De waarheid is dat dit niet meer goed komt. Ik heb destijds een einde gemaakt aan de relatie. Weliswaar op de niet meest respectvolle manier."

Lees ook: Fabrizio onthult: 'RTL heeft mij in een boksring gegooid met handboeien om'

Schade

Vervolgens deelt Fabrizio dat hij Pommeline enorm 'hard' heeft gekwetst. "Ik was egoïstisch en stond niet stil bij de schade die ik had aangericht. Desondanks blijft ze nu maanden later, op een professionele manier haar werk doen en is ze in mijn ogen eindelijk weer op weg naar haar eigen geluk."

Bron: Show, Beeld: Temptation Island VIPS

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72a52fdf60f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });