Temptations Fabrizio ging meerdere keren vreemd

Hij heeft het geluk nog altijd niet gevonden.
Temptations Fabrizio ging meerdere keren vreemd

Het wil hem maar niet lukken in de liefde. Zo werd hij na Temptation Island VIPS - en dus na de breuk met Pommeline - gespot met meerdere vrouwen, maar bleek geen één van hen uiteindelijk de ware. Iets waar Fabrizio al een lange tijd mee struggelt.

Liefdesverleden

Aan Grazia vertelt hij over zijn liefdesverleden, waarbij het regelmatig mis is gegaan. Zo vond Fabrizio het maar moeilijk om trouw aan zijn vriendinnen te blijven.

Lees ook: Temptations Fabrizio: 'Ik heb Pommeline enorm gekwetst'

Vreemdgaan

"Ik ben in mijn leven wel een keer of zes, zeven vreemdgegaan. Eerst gebeurt het één keer met een dame, dan met twee dames, drie dames, en dan ga je wel nadenken van: waarom doe ik dit? Toen heb ik mijn relatie afgekapt. Ik heb het vreemdgaan ook niet opgebiecht, te pijnlijk."

Hoewel hij heus wel heeft geleerd van zijn fouten, is er één iemand waarvoor hij carte blanche wil. "Ik wilde eerst Yolanthe zeggen, maar ik ga toch voor Ariana Grande."

Tekst: Constance van Amstel Beeld: Goedele On Top

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72cade5725e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });