Leco van Zadelhoff reageert op verloving Sylvie Meis

Hmm...
Leco van Zadelhoff reageert op verloving Sylvie Meis

Sylvie Meis zou gespot zijn met een verlovingsring om haar vinger. Volgens goede vriend en haar- en make-up stylist Leco van Zadelhoff, is er echter geen sprake van een verloving. "Gelul", roept hij.

Gespot

Het nieuwtje rondom een eventuele verloving van Sylvie ging gisteren rond als een lopen vuurtje. Uiteraard besteedde ook RTL Boulevard er in hun avondshow aandacht aan.

Zo werd Sylvie samen met lief Niclas Castello gespot tijdens een romantische lunch, en volgens oplettende fans had Sylvie een nieuwe ring om - die zomaar eens een verlovingsring kon zijn.

Lees ook: Sylvie Meis zoenend gespot

Gewone ring

Als in de uitzending van RTL Boulevard een video wordt getoond van het mogelijke huwelijksaanzoek, kan Sylvie's goede vriend Leco van Zadelhof het niet laten er iets over te zeggen.

"Gelul! Alsof Sylie zelf geen hele mooie sieraden zou hebben". Leco lijkt er dan ook zeker van te zijn dat er van een verloving geen sprake is. "Dan had ik het toch wel vertelt?", aldus Leco.

Volgens haar management gaat het om een gewone ring die ze voor haar veertigste verjaardag heeft gekocht. Aha!

Bron: Gids.tv | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cb96bf1660', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });