Deze acteur gaat prins Eric spelen in The Little Mermaid

Ah!
Deze acteur gaat prins Eric spelen in The Little Mermaid

De film The Little Mermaid wordt verfilmd als live action-film en dat betekent dat er iemand gevonden moet worden die de rol van prins Eric gaat spelen. Vele acteurs boden zichzelf aan en ook slagen sommige kandidaten de rol juist af. Het was een flinke zoektocht, maar prins Eric is eindelijk gevonden.

De prins

Niemand minder dan de Britse acteur Jonah Hauer-King gaat in de huid kruipen van de prins. En dat is een redelijk opvallende keuze, want zijn gezicht is nog redelijk nieuw in Hollywood. De meest bekende rol op zijn naam is die van Lucas in de Amerikaanse familie-avonturenfilm A Dog's Way Home.

Lees ook: Dit is wanneer het tweede seizoen van Netflix-serie 'You' online komt

The Little Mermaid

Zijn tegenspeelster Halle Bailey vertolkt de rol van Ariël, Melissa McCarthy kruipt in de huid van de gemene Ursula en Javier Bardem speelt koning Triton. Oh, en last but not least: Daveed Diggs speelt kreeft Sebastiaan. We zijn benieuwd!

Bron: Panorama | Beeld: The Little Mermaid

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6ed9842e9c7', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });