slogan

Zien: de spannende trailer van de veelbesproken film Suriname

Al tijdens de opnames was de film Suriname groot nieuws door de arrestatie van actrice Imanuelle Grives. Benieuwd geworden? Dan hebben we goed nieuws: de trailer is hier!

Suriname

De film vertelt het verhaal van een zakenman genaamd Winston Righter, gespeeld door acteur Rodney Lam. Winston heeft een duister en crimineel verleden en probeert er alles aan te doen om zijn vrouw Femke, gespeeld door Liza Sips, terug te krijgen en aan haar te bewijzen dat hij veranderd is.

Met behulp van zijn jongere zus Connie, gespeeld door Winonah de Jong, besluit hij zich verkiesbaar te stellen voor het presidentschap. Zodra dit bekend wordt, komen de criminele grootmachten uit zijn verleden om de hoek kijken en wordt het allemaal een stukje moeilijker voor Winston. 

Lees ook: F*ck de liefde krijgt een vervolg

Arrestatie

De film is al een tijd in het nieuws, nadat actrice Imanuelle Grives werd gearresteerd op het festival Tomorrowland op verdenking van drugshandel. Ze liet toen weten dat ze bezig was met de voorbereidingen op haar rol als drugshandelaar. Fajah Lourens speelt nu haar rol. "De één z'n dood is de ander z'n brood", liet ze weten.

De speelfilm Suriname zal 17 februari in première gaan en vanaf 20 februari te zien zijn in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Bron: Pathé | Beeld: Pathé


,