André Hazes pronkt op lichaam Bridget Maasland

Heftig!

Lees ook

Bridget Maasland en André Hazes zitten samen op een roze wolk. Bridget laat met een nieuw statement aan heel de wereld zien dat ze hoteldebotel is op André, door hem op haar nagels te laten pronken.

Nagels

Op de nagels van Bridget pronken de letters BRAZES (een samenvoeging van Bridget en Hazes). Met een brede lach vertelt de presentatrice dat zij en de zanger 'Brazes' worden genoemd. "De nieuwe Brangelina (Brad Pitt en Angelina Jolie werden tijdens hun huwelijk zo genoemd). Dus ik dacht: 'ik doe het gewoon'", aldus de RTL-Boulevard presentatrice.

Lees ook: Roxeanne Hazes reageert op breuk André en Monique

Vlinders

Ook vertelt Bridget dat het goed met haar gaat, maar ze nog steeds niet begrijpt hoeveel reacties haar relatiestatus veroorzaakt heeft. "Het was een storm in een glas water. Alle mensen op sociale media die iets te zeggen hebben, een saai leven hebben of nogal jaloers zijn, die hun gal spuwen… Dat heb ik allemaal niet gelezen", aldus Bridget tijdens de uitzending.

Inmiddels daten Bridget en André en zitten ze in de ontdekkingsfase, maar met die fase zit het wel goed als we de nagels van Bridget mogen geloven.

Bron: AD | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook