McDonald's verloot vandaag de limited edition McSneaker

Zo leuk!
McDonald's verloot vandaag de limited edition McSneaker

McDonald's lovers, opgelet! Je kunt limited edition McDonald's sneakers winnen. En dit is wat je hiervoor moet doen.

De sneaker

De unieke sneaker is speciaal voor McDonald's ontworpen door Vijz Bespokes, een shop die gespecialiseerd is in het maken van custom made sneakers. De schoen wordt speciaal voor de winnaar ontworpen en er wordt dus maar één exemplaar gemaakt.

Lees ook: Oeps: adventskalender McDonald's weer uitgelekt

Kalender

De limited edition sneaker is onderdeel van de zogenaamde Hidden Cadeau Kalender, een extra onderdeel van de adventskalender van McDonald's.

Nu rest ons eigen nog één ding en dat is natuurlijk vertellen hoe je kans kunt maken op deze sneaker. Het is heel simpel. Download eerst de McDonald's App en de bijbehorende geheime kalender. Vervolgens moeten er een aantal clues opgevolgd worden in de App en maak je automatisch kans.

Maar let op: alleen vandaag maak je kans op de sneakers! Niet geïnteresseerd in een sneaker? Geen probleem. Tot maar liefst 23 december maak je iedere dag kans op verschillende prijzen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door McDonald's Nederland (@mcdonaldsnl) op

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3778be42096', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });