slogan

Oh yeah! Deze McDonald's favoriet komt terug

Goed nieuws voor de McDonald's liefhebber, want er komt een nieuwe populaire burger terug op de menuborden. En om een lang verhaal kort te maken betekent dit: let's go to the big M!

De burger

Voor degenen die ontzettend dol zijn op truffel, is er goed nieuws. Want niemand minder dan de Maestro Truffel Deluxe keert terug. Vorig jaar werd de burger met veel succes geïntroduceerd, maar verdween vervolgens weer. Nu is de hemelse burger terug en hoe! Want McDonald's belooft de Truffelburger inclusief verbeterende receptuur.

Lees ook: Dit wil je: je kunt nu trouwen in de McDonald's

Meer

Volgens McDonald's smaakte de Maestro Burger letterlijk naar meer volgens de feedback van hun klanten. Toch is de opbouw van de burger een tikkeltje anders dan voorheen. Nog beter om precies te zijn. Nu voor alle truffelliefhebbers: hou je hart vast in drie, twee, één... Want de smaak van truffelsaus (met 3% echte zwarte truffel) is nog krachtiger gemaakt door de toevoeging van natuurlijke truffelaroma's.

Gecombineerd met twee 100% Angus rundvleesburgers, cheddarkaas, rucola, bacon en pickled onions belooft deze burger een nóg feestelijkere smaaksensatie te bieden. 

Lees ook: Dit moet je weten over de McDondald's touchscreens

Snel zijn 

Nu het minder leuke nieuws: De burger is tijdelijk terug. Je kunt om precies te zijn t/m zes januari 2020 genieten van deze Maestro Truffel Deluxe. Ach, een extra reden om zo spoedig mogelijk een bezoekje te brengen nietwaar?

Bron: McDonald's | Beeld: McDonald's


,