Zien: trailer tweede seizoen van Netflix's You

Eindelijk!
Zien: trailer tweede seizoen van Netflix's You

We hebben er even op moet wachten, maar ein-de-lijk is die dan hier: de trailer van het tweede seizoen van You!

Release

Hoewel de release van het nieuwe seizoen pas op tweede kerstdag is, kunnen we nu al een klein beetje in de stemming komen door de trailer te kijken. En we kunnen je alvast vertellen dat - moge we de trailer geloven - seizoen twee nóg spannender wordt dan het eerste seizoen.

Lees ook: Zien: nieuwe beelden van het tweede seizoen van Netflix's You

Will

You vertelt het verhaal van Joe, een jongen die helemaal geobsedeerd raakt door Beck (gespeeld door Elizabeth Lail), een meisje dat op een dag bij hem in de boekwinkel binnenstapt. Joe gaat steeds verder om haar aandacht te krijgen en haar duidelijk te maken dat hij voor haar de ware is.

In het tweede seizoen van You verhuist Joe van New York naar Los Angeles. Wat hij daar gaat doen is de grote vraag, maar aan de trailer te zien is hij niet veel goeds van plan. Belangrijk detail: Joe gaat in het tweede seizoen als Will door het leven. Spannend!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Twitter, You

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9295b278b2b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });