Deze acteurs van Sex Education zijn in real life een setje

Cute!
Deze acteurs van Sex Education zijn in real life een setje

Het zal je vast niet ontgaan zijn: Sex Education is dé serie die je moet zien op Netflix. Verschillende tieners zijn in de serie een setje, maar deze twee acteurs hebben in real life een relatie.

Ook in de serie een setje

De twee acteurs die happy in love zijn, zijn Aimee en Adam. Oftewel, Aimee Lou Wood en Conor Swindells. Je ziet het goed, Aimee heeft in de serie dezelfde naam als in het echt.

Het stel is in seizoen één van de serie ook een setje geweest, maar dit was niet voor lang. Aimee maakte het uit met Adam, vanwege zijn gedrag op school.

Lees ook: Deze Netflix Originals wil je zien in 2020

September 2019

Aimee en Conor zijn officieel samen sinds september 2019. Aimee postte toen een bericht op Instagram om Conor te feliciteren met zijn verjaardag met de tekst: "Fijne verjaardag, jij prachtige man! Je bent altijd een krijgerskoning geweest in de honderden levens die je al hebt geleefd, maar nu ben je mijn koning. Bedankt Adam Groff en Aimee Gibbs voor het mogelijk maken van dit alles!"

Check foto’s van de twee hieronder. Cute!

WE ARE AT THE BRITS WTF

Een bericht gedeeld door Aimee Lou Wood (@aimeelouwood) op

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Instagram, Sex Education

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f978ba7ab387', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });