Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Yay!

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en Gigi Hadid siert de cover.

Deze week:

* New York Fashion Week was dit jaar weer een baken van diversiteit. Toch is het nog altijd de klassieke schoonheid Gigi Hadid die aan de top staat.

* Voor zijn nieuwste film Onze Jongens in Miami trainde Jim Bakkum zich in acht maanden helemaal strak. Tegelijkertijd werden er thuis totaal andere dingen van hem verwacht: "Die luiers moesten gewoon nog worden verschoond."

* Haar Videoland-docu Bont Girl, waarin ze duidelijk maakte hoe heftig het eraan toegaat in de bontndustrie, zorgde voor veel commotie. Famke Louise blikt terug op alle ophef en vertelt hoe ze ooit écht een kledinglijn wil.

* Move over, grote internationale fashion brands. De Nederlanders zijn gearriveerd in modeland, en here to stay. Vier experts verklaren het succes.

* Zwart-wit dessins in de mix, exotische wervelstormen en de nieuwste trenchcoats: deze catwalktrends zijn niet te versmaden komend seizoen.

* All eyes on you deze lente, want het draait allemaal om de ogen in beautyland. Scoor hoge kijkers met de mooiste looks van de SS20 shows.

* Wat hebben Kendall Jenner en fashion brand Liu Jo gemeen? Ze worden dit jaar allebei 25 jaar. Dat vieren ze samen met een stijlvolle campagne.

* Chanel ambassador, bestseller auteur en topmodel Caroline de Maigret inspireert vrouwen met haar kenmerkende looks. Grazia had een exclusief interview met haar.

* Carnaval komt er weer aan, een feest waarbij alles mág en kán, denken sommigen. Grazia's Jill werd daar de dupe van; ze werd vorig jaar aangerand. "Hij greep vol in mijn kruis"

* Gwyneths The Goop Lab zorgt voor ophef. Er is veel te doen rondom de nieuwe Netflix-serie van Gwyneth Paltrow. Dit zijn de vijf meest bizarre hersenkronkels uit The Goop Lab.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.