Video van Mark Rutte in de supermarkt gaat viral

Oeps! Wat zal België hiervan wel niet denken?

Lees ook

Mark Rutte heeft supermarktmedewerkers een hart onder de riem gestoken. Hij ging langs bij een Albert Heijn in zijn woonplaats, omdat ze het drukker dan ooit hebben door hamsterende Nederlanders. Vooral zijn hilarische uitspraak over wc-papier wordt erg gewaardeerd.

Uitspraak

Hamsteren is volgens Rutte echt niet nodig, omdat er meer dan genoeg voedselvoorraad is in Nederland. Een mevrouw in de supermarkt vraag met een grote knipoog of hij wel genoeg wc-papier in huis heeft, doelend op de landelijke run op toiletpapier. Rutte antwoordt dat hij zeker genoeg heeft thuis. Om de bezorgde winkelier gerust te stellen zegt hij: "Maar er is in heel Nederland genoeg voor de komende tien jaar. We kunnen nog tien jaar poepen."

Lees ook: Viral: iedereen heeft het over ongemakkelijke foto's Trump en Rutte

Hilariteit

Het grappige fragment gaat viral op sociale media. De geruststellende uitspraak van Rutte weet een hoop mensen aan het lachen te maken in deze moeilijke tijd. Toch vragen sommige Nederlanders zich af wat België hier wel niet van denkt. Het woord 'poepen' wordt bij ons buurland namelijk voor iets anders gebruikt… Dubbele hilariteit om de minister president.

Bron: HLN I Beeld: BSR, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook