Dave Roelvink geeft update na ziekenhuisopname

Aah...
Dave Roelvink geeft update na ziekenhuisopname

Gisteravond liet Dave Roelvink zijn fans schrikken met het nieuws dat hij naar het ziekenhuis moest, omdat de helft van zijn gezicht niet goed functioneerde. Inmiddels gaat het gelukkig beter met de dj, zo vertelt hij op Instagram Stories.

Dik oog

"Nou, het wordt niet echt beter, zeg maar", vertelde Dave gisteravond in een filmpje waarin zijn dikke oog te zien was. "Ik zie helemaal niks meer. De hele boel begint te hangen." De dj is vervolgens toch maar naar het ziekenhuis gegaan, waarna het gelukkig al snel beter ging met zijn gezicht.

Lees ook: Dave Roelvink onthult ware reden achter breuk met Julia

Beter

"Mijn gezicht is inmiddels weer rechtgetrokken, ik kreeg een beetje van die trekken in mijn zenuwen", legt Dave uit. "De scan was goed, er zit niets raars in mijn hoofd. Ik heb zenuwtrekken, of trekken in mijn spieren. Ze weten niet precies wat het is, dus volgende week heb ik een nieuwe afspraak", aldus de artiest.

Bron: AD | Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9101169d17c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });