Vaderdag cadeautips: van deze OPPO gadgets wordt hij écht blij

Voor welke ga jij?

Op 21 juni is het weer zover: Vaderdag! De dag om je old man eens lekker in het zonnetje te zetten. Geen inspiratie voor een leuk cadeau? No worries! Met de ultieme high tech gadgets van OPPO ga je je vader ongetwijfeld heel blij maken.

Cadeau inspiratie

Heeft jouw vader álles al? En wil je hem niet wéér een fles Whiskey, bbq-schort of geinige sokken geven? Met een gadget zit je altijd goed. Wij zetten de leukste producten van OPPO voor je op een rij. Wedden dat je hier punten mee scoort?

1. De OPPO Find X2 Pro smartphone – € 1199

Jouw vader zou zomaar de eigenaar kunnen zijn van de 5G-telefoon die als allereerste in Nederland verkrijgbaar is. Hij heeft een 120Hz ultra vision screen voor loepzuiver beeld en laadt als een speer met SuperVOOC 2.0: binnen 38 minuten minuten laadt hij van compleet leeg naar helemaal vol. En als hij écht haast heeft, is de OPPO Find X2 Pro in 10 minuten 40% opgeladen! Daarnaast heeft-ie een state of the art design, met onder andere een oranje vegan leather editie. Ook niet onbelangrijk zijn de supergoede camera’s die smartphonefotografie naar een hoger niveau tillen. Het Ultra Vision camerasysteem bezit o.a. namelijk over een 48MP groothoeklens + 48MP ultragroothoeklens + 13MP telelens, en ondersteunt tegelijkertijd 10x Hybrid Zoom. Samen selfies en familiefoto’s maken, goals!

2. De OPPO Find X2 Neo smartphone – €699

Jawel, dit is de allerdunste 5G-smartphone ter wereld! Maar ook high tech. Smart 5G reguleert het stroomgebruik waardoor je optimaal gebruik maakt van je batterij en hij beschikt over meerdere topcamera’s met supertoffe features waaronder optische zoom, nachtmodus en portret modus. En dan ziet-ie er ook nog eens knap uit: scoren dus voor de vader die bijna alles al heeft!

3. De OPPO A91 smartphone – €299

Houdt jouw vader van fotograferen en design zonder al te veel te betalen? Dan is de OPPO A91 de ideale smartphone voor hem! Het toestel is uitgerust met een 48 MP Ultra Wide Angle Macro Quadcam, en combineert een professionele fotografie-ervaring en strak design met een aantrekkelijk prijskaartje. Het camerasysteem is ook nog eens perfect voor het schieten van actieshots tijdens jullie favoriete sportieve activiteiten. De EIS Anti-Shake helpt jullie om superstabiele video's te maken.

4. De OPPO A72 smartphone – €269

Kijkt jouw vader non-stop films en series? Deze OPPO A72 is een echte eye catcher en heeft naast een fijn prijskaartje een super dun scherm met een ultra hoge resolutie. En met het 3D-quad curve design ligt deze telefoon bovendien extra soepel in de hand. De opslagcapaciteit en snelheid van het toestel is ongekend met ruim 4 GB RAM + 128 GB ROM. Verder heeft deze smartphone een speciale dark mode met eye care modus. Streaming all day, every day!

5. De OPPO Enco W31 wireless earphones – €79

Premium draadloze earphones, dat wil elke vader toch? Door de snelle en stabiele verbinding en dubbele ruisonderdrukking zorgen deze oortjes met een hoge gadgetfactor voor een optimale geluidservaring. Verder zijn ze stof- en waterbestendig en kun je genieten van maar liefst vijftien uur muziek en twaalf uur bellen. En voor de prijs hoef je het niet te laten!

Met welke gadget ga jij je vader verrassen? De producten van OPPO zijn bij verschillende verkooppunten in Nederland te koop, waaronder T-Mobile, Vodafone, KPN, MediaMarkt en Coolblue. Volg voor meer informatie @OPPONederland op Instagram en Facebook of bezoek de website: www.oppo.com/nl/.

Dit artikel is in samenwerking met OPPO geschreven.

Bron: OPPO I Beeld: OPPO

Laatste nieuws