Vader van Gaby Blaaser onder vuur na aflevering De Bachelorette

Autsj!

Lees ook

In een nieuwe aflevering van De Bachelorette zijn de ouders van Gaby speciaal overgevlogen naar hun dochter en natuurlijk om de overgebleven mannen te zien. Echter waren kijkers niet echt te spreken over bepaalde uitspraken van haar vader.

Date

De ouders van Gaby kregen de kans om de overgebleven mannen beter te leren kennen door middel van speeddates om hun dochter te kunnen adviseren. Over één ding zijn ze het snel eens en dat is het feit dat zowel Kasper als Boy niet dé mannen voor Gaby zijn.

Lees ook: De Bachelorette-deelnemers halen uit naar Gaby Blaaser

Reacties

Ook lijkt haar vader wat moeite te hebben met het beroep van Joey, die kok is. "Jij staat altijd in de schijnwerpers, en je vriend dan in de keuken. Past dat wel?", vraagt hij zich af.

Als Joey tijdens de date vertelt dat hij een burn-out heeft gehad, reageert vaders met: "Je kan toch geen burn-out krijgen van een beetje kokkerellen?" En dát schoot bij kijkers in het verkeerde keelgat. Op social media wordt de opmerking denigrerend genoemd.

"Ik vond haar vader een beetje respectloos naar Joey… Overspannen door een beetje kokkerellen. Hij had wel meer rare opmerkingen" en ""Gelukkig is Joey weer door! Maar wat een nare opmerking van die vader van Gaby.. Je kan toch geen burn-out krijgen van een beetje kokkerelen? Wie ben jij om te bepalen waardoor iemand een burn-out kan krijgen of niet?" luidt het in de comments.

Kijk, Limburg is wel héél ver… 😂 De mannen maken kennis met de ouders van Gaby! Aflevering 9 van De Bachelorette is nu te zien 🌹

Geplaatst door Videoland op Woensdag 8 juli 2020

Bron&Beeld: De Bachelorette, Facebook, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook