slogan

Zo gaat het er echt aan toe bij Victoria's Secret casting

Voor velen is het een droom om mee te lopen in de Victoria’s Secret fashionshow, maar volgens Martha Hunt gaat het lingeriefestijn steevast gepaard met een brutal en vooral zenuwslopende casting vooraf. Daar weet zij alles van af. 

Selectieronde 

Modellen komen van over de hele wereld samen om de zenuwslopende selectierondes te doorstaan. Martha, die sinds 2015 meeloopt met het lingeriespektakel, laat in een interview met The Cut weten dat zij als Angel zijnde, verzekerd is van haar plekje in de show, maar dat ze nog heel goed kan herinneren hoe zwaar de castings waren. 

Pijnlijk

"De casting is het meest zenuwslopende deel. Terwijl jij in lingerie op torenhoge hakken loopt, zitten de castingdirectors tegenover je die je voor je moet winnen met je persoonlijkheid." In een eerder interview liet ze weten dat je ook vaak te maken krijgt met afwijzingen op het allerlaatste moment. "Dat is erg pijnlijk, als je vlak voor een modeshow te horen krijgt dat je, na talloze pasbeurten die vaak midden in de nacht plaatsvinden, de job niet krijgt."

Martha heeft haar zenuwen inmiddels onder controle, maar gezonde spanning blijft er altijd. "Ik neem voor de VS show een week voor wat me time en om te sporten. Desondanks zal de spanning die ik heb voor de show altijd blijven."

Lees ook: 5 Dieettips waarmee Victoria's Secret Angels in shape blijven

Bron: The Cut, Beeld: Getty