slogan

Verdrietig nieuws voor Britt Dekker

Britt Dekker deelt verdrietig nieuws over haar dierbare paard Vito. "Een paar maanden geleden is Vito uitgegleden op de wei en voelde hij zich ineens minder goed en kon moeilijk opstaan", begint ze haar verhaal.

Aangeslagen

De blondine vertelt dat Vito te weinig gewrichtsvloeistof bij zijn knie aanmaakt, waardoor het paard nooit meer de oude wordt. "Hij mag nooit meer mee op shows en nooit meer mee op wedstrijd." Haar volgers zijn zichtbaar aangeslagen. Het regent steunbetuigingen onder Britt's laatste Instagrambericht. Ze heeft haar eigen Youtubekanaal PaardenpraatTv, waardoor veel jonge paardenfans de mediapersoonlijkheid volgen.

Lees ook: NO! Britt en Ymke hebben geen contact meer

Pensioen

"Ik reed altijd zo’n 4 keer in de week op hem, meestal zonder zadel en het was elke rit genieten", vervolgt Britt. "Altijd als ik super gestresst was door werk, was ik na een ritje op Vito helemaal ontspannen. Ik ken geen braver paard dan hem, wat een plezier en avonturen hebben we gehad. Samen gezwommen, gegaloppeerd op het strand, de gaafste shows gereden, heel veel fans blij gemaakt en nog veel meer."

"Hij gaat nu vervroegd met pensioen, op een hele leuke plek en met heel veel rust zit de kans er volgens de dierenarts zelfs in dat het iets beter gaat worden en hij af en toe een lekker buitenritje mag maken."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Verdrietig nieuws over Vito.. 💔 • Een paar maanden geleden is Vito uitgegleden op de wei en voelde hij zich ineens minder goed en kon moeilijk opstaan. We dachten dat dat kwam doordat er daarna een slijmbeurs ontsteking bij zijn knie zat. Dat ging vrij snel over maar hij was nog niet de oude. Voor de zekerheid kreeg hij twee maanden rust en scharrelde lekker de hele dag buiten rond. Na die twee maanden rust was het nog niet beter en heeft de dierenarts hem verder onderzocht. Uit dat onderzoek kwam dat hij heel weinig gewrichtsvloeistof aanmaakt bij diezelfde knie op zijn achterbeen en dat hij hierdoor nooit meer helemaal de oude wordt. Dat vloeistof zit tussen het bot en de pees en zorgt dat je soepel kunt bewegen. Hij mag nooit meer mee op shows en nooit meer mee op wedstrijd. Ik reed altijd zo’n 4 keer in de week op hem, meestal zonder zadel en het was elke rit genieten. Altijd als ik super gestresst was door werk, was ik na een ritje op Vito helemaal ontspannen. Ik ken geen braver paard dan hem, wat een plezier en avonturen hebben we gehad. Samen gezwommen, gegaloppeerd op het strand, de gaafste shows gereden, heel veel fans blij gemaakt en nog veel meer😔 Hij gaat nu vervroegd met pensioen, op een hele leuke plek en met heel veel rust zit de kans er volgens de dierenarts zelfs in dat het iets beter gaat worden en hij af en toe een lekker buitenritje mag maken, I HOPE SO❤️ Morgen vertel ik jullie meer in een video @paardenpraattv #liefstefriesooit #vito #blackbeauty #friesian #horse #horsesofinstagram

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

Bron: Instagram, Beeld: BSR

 


,