slogan

Temptations Stefano valt keihard door de mand

Het laatste kampvuur van Temptation Island VIPS, waarin de koppels elkaar voor het eerst weer zien, was er eentje voor in de boeken. Grotendeels dankzij 'onbekende Nederlander' Stefano.

De fout in

Bijna, echt bijna, had Stefano het avontuur zonder kleerscheuren overleefd, maar hij ging tijdens zijn dreamdate met verleidster Zwanetta op de laatste dag toch de mist in. Ondanks dat hij de avond goed begon door op het balkon te slapen, eindigde hij later in het bed van Zwaantje. De camera's bleven netjes onderaan de trap wachten, maar de microfoons stonden wel aan. Aan de steamy geluidsopnames was duidelijk te horen dat de twee de lakens hadden gedeeld.

Met de billen bloot

Tijdens het laatste kampvuur kreeg Stefano van de presentatoren de kans om zijn vriendin Gelina te vertellen over zijn seksavontuurtje, maar hij bleef meerdere malen hardnekkig ontkennen wat er was gebeurd. Zelfs na duidelijke waarschuwingen van Yolanthe en Kaj kwam er niet meer dan een slappe "Alles wat ik daarop te zeggen heb is: ik ben close geweest met Zwanetta, maar ik heb me wel ingehouden" uit. De zoveelste leugen in nog geen twee minuten.

En dus kreeg Gelina de confronterende audiofragmenten te horen. De leugens van Stefano, het angstzweet dat op zijn voorhoofd stond en zijn verbaasde, maar ook ietwat grappige, blik toen er geluidsopnames bleken te zijn, waren vanochtend dan ook trending topic.

En de rest?

Niet alleen Stefano en Gelina, maar alle koppels werden met een flinke dosis angstzweet en haatgevoelens naast elkaar op het houten bankje gezet. Ruud en Rowena speelden meteen open kaart en verlieten Mexico als koppel. Alex maakte duidelijk stapelverliefd te zijn op zijn nieuwe vriendin, verleidster Fabiola, maar leek tijdens het zien van zijn ex Rosanna toch alweer een beetje spijt te hebben. De relatiestatus van Donny en Amijé bleef onduidelijk, voornamelijk omdat Donny ook gevoelens had gekregen voor verleidster Danique.

Volgende week is de laatste aflevering. De deelnemers worden nog een keer bezocht in Nederland om te zien of zij nog een koppel zijn, weer bij elkaar zijn gekomen of nog steeds uit elkaar zijn.

Lees ook: Temptation verleidster Danique klapt uit de school over ex-scharrel Stefano