slogan

Nieuwe naam voor shapewear Kim Kardashian

Nadat ze enorm veel kritiek kreeg op de naam die ze in eerste instantie voor haar shapewear collectie had bedacht, lanceert Kim Kardashian haar corrigerende ondergoed-lijn nu onder een compleet nieuwe merknaam. Haar Kimono collectie gaat nu verder als SKIMS Solutionwear, meldt Page Six.

Belediging

De realityster lag hevig onder vuur toen ze bekend maakte haar sexy shapewear de naam Kimono te geven, iets wat zij simpelweg zag als een leuke verbastering van haar eigen naam. 

Japanners dachten daar echter heel anders over, die het als een grove belediging zagen voor de originele Japanse kimono, die al eeuwenlang een haast heilige klederdracht is. Daarbij wilde Kardashian de naam Kimono vastleggen als merk, wat haar Japanse volgers helemaal in het verkeerde keelgat schoot.

Lees ook: Kim Kardashian: Mijn rug en buik zaten vol striemen

Doorstart

Hoewel Kim geen kwaad meende, schrok ze erg van alle kritiek en besloot ze haar lijn tot nader order even te parkeren. Op Twitter laat ze weten dat Kimono nu een doorstart krijgt als SKIMS.

"Mijn fans en volgers zijn een grote bron van inspiratie voor mij, ik luister altijd haar hun feedback en meningen. Ik ben ontzettend blij dat zij hun ideeën voor een nieuwe merknaam met me hebben gedeeld. Na lang wikken en wegen presenteer ik jullie nu vol trots SKIMS Solutionwear!", aldus Kim.

Bron: BuzzE Beeld: BSR


,