slogan

Kim Kötter onthult wat er gebeurt als je uit Expeditie Robinson ligt

Helaas voor Kim Kötter moest zij in de laatste aflevering van Expeditie Robinson het eiland verlaten. Mariana Verkerk was de presentatrice nét iets te slim af tijdens de beruchte puzzel-eetproef en stuurde Kim met een enkeltje terug naar Nederland. Echter vliegen de afvallers niet direct naar huis, verklapt Kim in een vlog.

The day after

Kijkers van het programma zien misschien nog net hoe de afvallers in de boot stappen, maar wat er daarna precies gebeurt blijft een groot raadsel. Stappen ze meteen in het vliegtuig? Krijgen ze meteen een hamburger-menu voorgeschoteld of kunnen ze meteen onder een warme douche stappen? Kim laat het ons eindelijk zien.

Lees ook: Montage Expeditie Robinson onthult mega-spoiler

Hotel

"Zo zien we er dus uit", begint Kim haar vlog terwijl ze op de weegschaal staat. Voor haar staat een bord met eten en een blikje cola. "Kijk ik heb eten, we gaan weer opnieuw met suikers beginnen en weer normaal eten." Na de maaltijd wordt Kim door een busje naar een hotel gebracht, waar ze kan douchen en haar tanden kan poetsen. Haar tanden waren er zo slecht aan toe, dat er bloed af kwam bij het poetsen, vertelt ze in de video.

Lange reis

Verder zien we hoe Kim moeite heeft om weer in een normaal bed te slapen en hoe de dokter langskomt om haar te controleren. Of Kim daarna wel meteen in het vliegtuig kon stappen? Nope. "Ik moet eerst vier uur in een taxi rijden naar het dichtstbijzijnde vliegveldje. Daarna maakte ik een binnenlandse vlucht naar het grote vliegveld om daarna eindelijk de hele lange vlucht naar Amsterdam te maken."

Bron & Beeld: YouTube, Expeditie Robinson


,