slogan

Jessie Jazz Vuijk openhartig over relatie met Kaj Gorgels

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels zijn sinds eind vorig jaar een koppeltje en zijn nog altijd dolgelukkig met elkaar. In de nieuwe video van Concentrate Bold doet ze een boekje open over haar relatie met de presentator.

Daten

Rijk Hofman presenteert het programma 'Wat schuift 'T' op het YouTube-kanaal van Concentrate Bold, en weet deze keer in de portemonnee, en het liefdesleven van Jessie te kruipen. Rijk windt er dan ook zeker geen doekjes omheen en vraagt Jessie naar haar relatie met Kaj. 

Voordat hun relatie eind vorig jaar officieel werd, waren de twee al ruim anderhalf jaar aan het daten. "Vanaf dat we elkaar zagen en contact hadden, vonden we elkaar al wel heel leuk. Alleen deed hij toen nog gewoon zijn ding, en ik de mijne. Op een gegeven moment kregen we allebei meer gevoelens, en bij mij begon het toen wel zeuren van ja, ik wil jou niet meer delen want dat voelt niet relaxed. En toen zijn we eigenlijk in een relatie gerold", vertelt Jessie.

Lees ook: Jessie Jazz: 'We hadden het niet breed vroeger'

Makkelijke relatie

De relatie tussen de twee loopt op rolletjes, ondanks dat Jessie in Amsterdam woont en Kaj in Rotterdam.

"Bij ons gaat alles heel makkelijk. We kennen elkaar nu denk ik bijna twee jaar. We zijn beiden druk, maar ook allebei gehecht aan onze vrijheid. We kunnen elkaar dus ook heel erg los laten in bepaalde dingen. Ik vind het bijvoorbeeld heel relaxed om mijn eigen plek te hebben, en hij ook. We zien elkaar wel gewoon heel veel. Na shows bijvoorbeeld slaap ik bij hem, en hij daarna weer bij mij. Alles gaat heel easy, en dat heeft mij ook wel laten inzien dat het heel makkelijk gaat, en dit ook de manier is hoe het hoort te gaan", aldus Jessie.

Bron & Beeld: YouTube, BSR


,