slogan

Chantal Janzen meest sexy vrouw van Nederland

Dinsdagavond werd de benoeming bekend gemaakt in Amsterdam. De afgelopen twee jaar ging Yolanthe Cabau van Kasbergen steeds met die titel aan de haal.

Het is de achtste keer dat de lezers van het mannenblad FHM de Meest Sexy Vrouw van Nederland kiezen. Yolanthe zag af van deelname omdat ze het eens was met de redactie dat het tijd werd voor een nieuw gezicht. “Het was deze keer Chantal die alle andere schoonheden ver achter zich liet”, aldus de redactie.

Duizenden lezers  stemde op Chantal waardoor collega’s als Fatima Moreiro de Melo, Bridget Maasland en FHM’s boegbeeld Ancilla Tilia het onderspit moesten delven.

Vorig jaar eindigde Chantal nog op een tweede plaats. Nu mag ze zich de winnares noemen. Eerdere winnaressen waren Bridget Maasland, Sylvie Meis, Katja Schuurman, Ellemieke Vermolen en Georgina Verbaan.

FHM organiseert ieder jaar in de dertig landen waar het blad uitkomt een wedstrijd waarbij lezers de mooiste vrouw ter wereld kunnen kiezen. De wereldwijde winnares is de actrice Megan Fox geworden, bekend uit onder andere Transformers.

Bijna 10 miljoen lezers verkozen deze filmster tot de meest aantrekkelijke vrouw op aarde.