slogan

Neeee, gaan deze twee personages GTST verlaten?!

De zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden belooft weer enorm spannend te worden. Gisteren gaf de soapserie het eerste beeld vrij en dat houdt de gemoerderen al bezig. Het zal namelijk misschien niet voor alle inwoners van het dorpje Meerdijk goed aflopen...

Veel te gebeuren

GTST geeft alvast een voorproefje van de zomercliffhanger. Op hun website schrijven ze: "In de zomercliff van dit jaar staat er veel te gebeuren. Nina krijgt een enorme verrassing, Janine heeft een onaangename confrontatie en wanneer iemand plotseling instort en het bewustzijn verliest, ontstaat er paniek in Meerdijk. Ook is te zien hoe Amir en Sjors plannen maken voor een romantisch avondje. Maar wanneer de pieper van Amir afgaat vanwege een ernstig verkeersongeluk, moet hij direct weg." 

Lees ook: Oei: slecht GTST-nieuws...

Overleven

De rust zal nog lang niet teruggekeerd zijn in het dorp. In de laatste aflevering van het 29e seizoen moeten twee inwoners vechten voor hun leven. Wie dat zijn en of het goed afloopt, dat moeten de trouwe GTST-kijkers nog maar zien. De zomercliffhanger wordt op vrijdag 5 juli uitgezonden, dus schrijf het alvast op in je agenda zodat je het niet mist.

Bron: Shownieuws Beeld: GTST, Instagram


,