slogan

Internet wordt gek: tuinwinkel verkoopt decoratiestukken met bizar hoog prijskaartje

Intratuin heeft een ruim aanbod om de winterdagen op te fleuren; lichtjes, kerstballen, leuke kaarsenhouders en, last but not least, dennenappels. Toch kunnen de liefhebbers van dennenappels beter zelf even een ritje naar het bos maken, want in de winkel zit er een behoorlijk prijskaartje aan vast. 

Prijskaartje

Voor wie graag het huis of een kerststuk wil decoreren met dennenappels kan natuurlijk terecht bij Intratuin. Alleen kun je dan maar beter wel een goed gevulde portemonnee meenemen. De twee dennenappels die je in een doosje kunt kopen, zijn namelijk niet bepaald goedkoop te noemen. De winkel vraagt er maar liefst €5 voor. 

Lees ook: Internet wordt gek: Primark komt deze Kerst met hele bijzondere collectie

Belachelijk

Het prijskaartje viel gelijk op bij de bezoekers, wat voor veel commotie op internet zorgde. Bij velen ontstond er een kleine ergernis. Vooral het feit dat je in het bos struikelt over de enorme hoeveelheid dennenappels en ze bij de tuinwinkel per twee in plastic verpakt zijn voor €5, schiet bij sommigen nogal in het verkeerde keelgat.

Leuke decoratie

De tekstschrijver van Intratuin heeft in ieder geval nog wel zijn best gedaan de decoratie op een leuke manier te omschrijven: "De denneappels maritima van Intratuin zijn vrolijk, decoratief en met een beetje nepsneeuw snel in winterse sfeer te krijgen. De denneappels kunnen gemakkelijk gebruikt worden in een kerststuk of als decoratie op een kerstkrans. Verkrijgbaar in verschillende kleuren of gewoon naturel. Voor ieder wat wils." Maar vooral voor ieder die er 5 euro per twee denneappels aan kwijt wil...

Bron: AD Beeld: iStock, Twitter