slogan

Iedereen heeft het over het tweede seizoen van Élite

Plof neer op de bank, pak je dekentje erbij en maakt het jezelf comfortabel, want seizoen twee van Élite staat op Netflix en moet je gewoon zien!

What happened?

Nadat kijkers aan het einde van seizoen één met veel vragen achterbleven, is het eindelijk tijd om antwoorden op al je vragen vragen te krijgen. In het eerste seizoen volgden we Samuel, Nadia en Christian; drie nieuwkomers op een luxe privé-school in Spanje.

Echter vindt niet iedereen de komst van de drie nieuwe leerlingen een goed idee. Spanningen tussen de nieuwkomers en andere leerlingen lopen hoog op, met uiteindelijk zelfs moord als gevolg. 

Lees ook: Dit is wanneer Élite weer op Netflix is te zien

Seizoen twee

In het tweede seizoen zien we hoe Samuel zijn broer vrij probeert te krijgen, hoe Guzman rouwt om zijn zus en hoe Christian worstelt met zijn geheim.

Niemand is wie je denkt dat-ie is en langzamerhand komen er voor de leerlingen meer en meer geheimen over de dood van Marina aan het licht. Daarnaast maken ook drie nieuwe personages hun entree en de verwachting is dat deze nieuwe leerlingen wat extra zout in de wond zullen strooien. Klinkt spannend, toch? 

De trailer van seizoen twee bekijk je hier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Georgina Amorós (@georginaamoros) op

Bron: Netflix, beeld: Netflix, Instagram


,