slogan

Victoria’s Secret show: Het nieuwe sexy is glamorous

De fashion show van Victoria’s Secret was gisteravond in Miami. Zanger Usher opende de show met een optreden waarin 35 supermodellen te zien waren. Modellen als Heidi Klum, Karolina Kurkova en Adriana Lima en de Nederlandse Doutzen Kroes liepen over de catwalk in het net gerenoveerde Fontainebleau Miami Beach Hotel. Het is nog niet duidelijk of het Nederlandse model Lara Stone ook meedeed.

“Het thema van de show is de terugkeer van glamour,” zei de CEO van het bedrijf Sharen Turney. “Victoria’s Secret gaat over verleiding en het nieuwe sexy is glamorous dit seizoen.”

De catwalk was helemaal bling bling met twee zilveren palmbomen aan beide zijden van podium. Modellen showden meer dan 68 outfits, waaronder het duurste BHtje ter wereld, de ‘Black Diamond Fantasy Miracle Bra’ ter waarde van $5 miljoen dollar.  De creatie werd getoond door Adriana Lima en was ontworpen door juwelier Martin Katz.  De BH-top is versierd met witte en zwarte diamanten en robijnen en zal gewoon te koop zijn via de catalogus, zei Katz.

De celebrities die over de roze loper gingen om niets van de best bekeken fashionshow in de wereld te missen waren P. Diddy, Russell Simmons, Michelle Trachtenberg, John Stamos, Kim en Kourtney Kardashian.

De show wordt in Amerika uitgezonden op CBS op 3 December.


,