slogan

The new Harley Davidson babe

Supermodel Marisa Miller mag motors aan de man brengen. En als het zo niet lukt dan weet ik het niet meer. In een erg minimaal maar ook erg sexy leren oufitje ligt ze als de ultieme motorbabe over de nieuwste V-Rod Muscle Harley Davidson. Dit gaat de foto worden die binnenkort aan de muur van elke garage hangt. Sterker nog, dit beeld wordt de populairste screensaver van 2008 bij iedereen die een beetje testosteron in zijn bloed heeft.

Want het catwalk hottie en Victoria’s Secret’s Angel  Marisa Miller zal in deze schaarse kledingstukjes niet alleen te zien zijn in diverse advertenties. Er komt ook een video, diverse wallpapers en te downloaden foto´s. Dit alles moet proefritjes en de aanschaf van de nieuwe Harley Classic stimuleren.

Marisa is er zelf ook blij mee. “Het is geweldig om zo´n typisch Amerikaans merk te mogen vertegenwoordigen,”  zei ze in een persbericht. “Ik ben opgegroeid met een vader en een oom die Harleys reden. Ongelovelijk dat de cirkel nu weer rond is op dit punt in mijn carrière.”


,