Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Waarom we verliefd zijn op de nieuwe collectie van Xsensible

Een blik op de fantastische nieuwe zomercollectie!

Xsensible

Xsensible is een Oer-Hollands Nederlands schoenenmerk dat we graag onder de aandacht willen brengen. Hun schoenen zijn namelijk gebaseerd op eeuwenoude slippers uit Japan, maar dan met een trendy make-over.

Over Xsensible

Hoewel velen waarschijnlijk nog niet van dit leuke merk hebben gehoord, is het zeker de moeite waard om hun collectie eens te bekijken. Xsensible ontwikkelt namelijk comfortabele schoenen, die zijn gebaseerd op de ‘Ippon-ba geta’. Deze houten Japanse sandalen werden gedragen door martial-arts beoefenaars, vanwege het unieke balansprincipe in het midden van de schoen. Je kent deze “houten slippers” vast wel, al zien de schoenen van dit merk er wel totaal anders uit. Toch is het deze techniek die Xsensible heeft geïnspireerd om hun fashionable schoenen te ontwikkelen, die zorgen voor zoveel mogelijk bewegingsvrijheid en comfort. Dus laten we eens een blik werpen op de nieuwe zomercollectie.

De nieuwe collectie van Xsensible

De nieuwste collectie van Xsensible ligt vanaf nu in de virtuele schappen, inclusief de leukste modellen met de herkenbare dikke zool. Deze zool heeft een afgeronde vorm, wat dus zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. Natuurlijk hebben we onze favoriete modellen voor jou op een rij gezet.

Zomerse veterschoenen en sneakers

De zomercollectie bestaat uit meerdere kleuren, die allemaal even makkelijk te combineren zijn. Zo heb je schoenen die echt opvallen, maar toch passen bij veel verschillende zomer outfits. Denk aan modellen in het licht beige, denim blauw of glanzend zwart.

Liever wat meer kleur? Kies dan voor een Xsensible model met een kleurrijk accent. Deze fleurige zomersneakers zorgen meteen voor een vrolijk gevoel, dankzij de contrasterende kleuren. De schoenen hebben een retro vibe en naast knalkleuren, kun je ook kiezen voor een uitvoering in pasteltinten.

Tropische sandalen

Als je meer van een luchtige variant schoen houdt, dan is de sandaal van dit merk echt iets voor jou. Ook bij deze schoen is het duidelijk te zien dat het balansprincipe van de Ippon-ba geta is toegepast, en de zool biedt erg veel ondersteuning. Zo geniet je van sandalen om de hele dag op te lopen, zonder pijnlijke voeten. Dankzij de elegante afwerking en de materiaalkeuze, past dit model zowel onder een kleurrijk zomerjurkje als je favo jeans. [Text Wrapping Break][Text Wrapping Break]De Xsensible sandaal is net als de andere modellen te verkrijgen in meerdere kleuren, waaronder zwart met een subtiel krokodillenmotief. Deze schoen heeft de naam Aruba gekregen, vernoemd naar het paradijselijke eiland in het midden van de oceaan. Overige kleuren vind je onder andere in de webshop van Donelli, inclusief champagne (wederom met krokodillenmotief) en taupe (inclusief glitterdetails).

Duurzame schoenen in zilver of goud

Tenslotte willen we de zilver en gouden veterschoenen met je delen, waardoor je stralend de zomer tegemoet gaat. Deze glimmende accenten worden afgewisseld met een leuk zebra patroon. Doordat de basis van de schoen wit is, draag je deze zowel op het werk onder een jeans als gedurende je vakantie onder een luchtige jumpsuit. En als je nog geen vakantiebestemming hebt gevonden om jouw Xsensible schoenen te showen, dan hebben we hier de vier mooiste en meest duurzame droomverblijven voor jou op een rij gezet.

Fashion
  • Xsensible
  • Xsensible