Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x Jane Lushka set t.w.v. €249,90

Doe mee en maak kans! 

Jane Lushka

Het is weer woensdag en dat betekent dat er weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaarstaat. Dit keer mogen we 1x een set van Jane Lushka t.w.v. €249,90 weggeven.

Jane Luska

Zodra mensen de brand name Jane Lushka horen, krijgen ze vaak het idee dat het om een designer gaat. Maar niet is minder waar. Jane en Lushka Iskroff zijn namelijk zussen die samen Jane Lushka runnen in Amsterdam.

In 2005 openden de dames hun eerste winkel en sindsdien blijft hun merk groeien. Anno 2024 heeft Jane Lushka meer dan 220 mensen in dienst en verkopen ze hun ontwerpen in meerdere landen. Hoe indrukwekkend!

Favola Vest en Cardigan

Jane Lushka staat bekend om haar uitgebreide en gevarieerde assortiment. Bovendien vindt het merk het heel belangrijk dat elk stuk dat je draagt speciaal is en je zelfverzekerd laat voelen. In deze prachtige Favola Vest en Favola Cardigan gaat dat zeker lukken.

Beide items zijn gemaakt van een donzig breisel en hebben een prachtige lilakleur. De cardigan is perfect voor layering en heeft een mooie v-hals. Ook het vest heeft een v-hals. Extra leuk: aan de achterkant heeft het vest ook een v-hals voor een speels effect. De items zijn verkrijgbaar in de maten XXS tot XXL.

€99,95
€149,95

Win, win, win

Wil jij kans maken op het vest en de cardigan van Jane Lushka t.w.v. €249,90? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 21 mei. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Mail en win
  • Jane Lushka