Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Onverwachte wending in De Bachelor voor Oelinda

'Ik denk dat, als ik naar Pauls top 4 kijk, ik op dit moment nummer één of twee ben'

In de meest recente aflevering van De Bachelor is het dan eindelijk zo ver. Na een lange tijd te hebben gewacht mag Oelinda finally op date met Paul. Ze is ontzettend blij, maar de blijdschap verdwijnt snel als het avontuur voor Oelinda een onverwachte wending krijgt.

Let op: dit artikel bevat spoilers van de nieuwste aflevering van De Bachelor

Teleurstelling

In de vorige aflevering zagen we dat Oelinda door Paul werd uitgenodigd op een een-op-een date. En daar was ze ontzettend blij mee! "Ik ben de enige van Pauls posse die nog geen een-op-een moment heeft gehad", zei ze. Helaas was de blijdschap van korte duur, want Roos besloot haar me time-roos in te zetten en de date met Paul te kapen. Hierdoor zat Oelinda eraan te denken om het programma te verlaten, maar ze besloot tóch nog te blijven.

Eindelijk een een-op-een date

En gelukkig maar, want in de meest recente aflevering is het weer tijd voor een een-op-een date. Femke is de gelukkige voor Rien, en Paul nodigt Oelinda uit om samen te gaan skydiven."Eindelijk op date! Ik vond het ook zo lullig om weg te gaan als ik nog geen een-op-een date heb gehad", aldus een blije Oelinda.

De twee lijken een geweldige date te hebben. Na hun sprong vliegen ze elkaar uit enthousiasme in de armen én delen ze zelfs een kus. "Dat voelde wel op zijn plek toen", vertelt Oelinda erover. Onder het genot van een drankje sluiten ze de date af. Paul geeft aan dat hij het idee heeft dat Oelinda niet echt in hem geïnteresseerd is, waarop Oelinda laat weten dat dat wél zo is. "Ik heb wel een bepaald gevoel voor hem", laat ze weten.

Rozenceremonie

Bij terugkomst in de villa is Oelinda enorm enthousiast. "Meest fantastische dag ooit", vat ze haar date samen. "Ik denk dat, als ik naar Pauls top 4 kijk, ik op dit moment nummer één of twee ben", aldus de zelfverzekerde Oelinda. Toch blijkt niets minder waar, want tijdens de rozenceremonie krijgt Oelinda een flinke tegenslag. Paul besluit haar namelijk geen roos te geven, en dus wordt Oelinda naar huis gestuurd. "Ik denk uiteindelijk dat mijn gevoel zegt dat er voor mij niet genoeg is voor een romantische klik", zegt hij.

Een pijnlijk moment voor Oelinda, dus. Josephine, Eline en Yvonne krijgen wel een roos van Paul en zijn dus nog in de race om zijn hart te veroveren. Zou Paul wel de liefde kunnen vinden bij zijn overgebleven dames? Wij zijn benieuwd!

Bron: De Bachelor | Beeld: Jasper Suyk