Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Janice Blok deelt groot nieuws: 'Kan het nog steeds niet geloven'

'Ik heb in mijn uppie een grote mensen huis gekocht!'

We kennen Janice Blok als actrice, van haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle en haar gloednieuwe podcast DM's in de 30. Ze timmert keihard aan de weg en dat wordt nu beloond met een geweldige mijlpaal: Janice heeft namelijk een nieuw huis gekocht.

Nieuwe woning

Via Instagram laat Janice het goede nieuws weten. Ze deelt twee foto's waarbij ze het koopcontract ondertekent, een video waarbij er champagne aan haar overhandigt wordt en een video waarbij ze een partypopper – in wat lijkt – haar nieuwe woning popt.

Ze schrijft onder haar Instagram post: "Ik heb een huis gekocht! 🍾 🎉 🏡 🔑 Het is officieel! Ik heb in mijn uppie een grote mensen huis gekocht!" Ze laat weten dat ze direct verliefd was op het huis. Het voldoet aan al haar eisen en het is iets waar ze altijd van heeft gedroomd. De eengezinshoekwoning heeft een heerlijke tuin op het zuiden, een garage én een eigen oprit. "Kan het nog steeds niet geloven en ben zo ontzettend trots op mijzelf dat me dit is gelukt", aldus Janice.

Het proces volgen

Mocht je benieuwd zijn naar haar woning, dan hebben we goed nieuws voor je. Janice laat namelijk weten 'super toffe plannen' te hebben en alles online vast te gaan leggen. "Ik neem jullie helemaal mee in de renovatie! Het is een super oud huis en moet HELEMAAL ondersteboven gekiept worden", schrijft ze.

In haar Instagram Stories kunnen we het proces direct volgen. Ze laat vanochtend namelijk weten dat de vloerverwarming wordt gelegd. Ook laat ze vandaag weten een nieuwe badkamer te hebben samengesteld en hier 'zo enthousiast' over te zijn. Ze deelt een klein voorproefje van een 3D tekening van de nieuwe badkamer. Enne, dat belooft veel goeds want het ziet er prachtig uit.

Names Grazia gefeliciteerd met je nieuwe woning, Janice!

Bron: Instagram @janiceblok | Beeld: NL Beeld