Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouwelijke ondernemers kunnen zich nú inschrijven voor de Bold Woman Award

Ga jij er met de titel 'zakenvrouw van het jaar' vandoor?

Goed nieuws voor alle vrouwelijke ondernemers van ons land: Veuve Clicquot heeft de Nederlandse inschrijving voor de 41ste editie van de Veuve Clicquot Bold Woman Award en de Veuve Clicquot Bold Future Award namelijk geopend!

Awardshow

Veuve Clicquot zet echte business babes graag in het zonnetje. Met de awardshow viert het luxe champagnehuis vrouwelijke ondernemers, geeft hun een podium en moedigt het toekomstige generaties aan om nog gedurfder te zijn. Tijdens de prestigieuze awardshow wordt de winnares tot ‘zakenvrouw van het jaar’ bekroond. Bovendien krijgt de kersverse winnaars toegang tot het exclusieve netwerk van de meest succesvolle vrouwelijke ondernemers ter wereld. Goals! 

De winnaars krijgen bovendien de kans om hun verhaal te doen voor een groot publiek en inspireren andere vrouwen met hun onderneming, ervaringen en drijfveren. De winnaars komen in een netwerk van veel ervaren vrouwelijke ondernemers die inspireren en kunnen helpen én daarnaast zorgt de prestigieuze prijs voor een naamsbekendheid-boost.

Schrijf je nu in

Sounds good, right? Wil jij dat jouw naam wordt toegevoegd aan de eervolle lijst van maar liefst 40 voormalige Bold Award Winnaressen? Dan is dit het moment! De inschrijving voor de prestigieuze Veuve Clicquot Bold Woman Award en Veuve Clicquot Bold Future Award zijn open sinds 4 april. De ceremonie vindt plaats op woensdag 19 juni 2024 (noteer het in je agenda!). Vrouwelijke ondernemers kunnen zichzelf aandragen of aangedragen worden. Bezoek de website voor de bijbehorende criteria en verdere informatie over de Bold Woman Award en Bold Future Award.

De Bold Woman Award erkent vrouwen die opvallen vanwege hun moed, leiderschap en ondernemerschap. De Bold Future Award is voor vrouwelijke talenten die een opvallende impact hebben op de toekomst. Naast de Bold Woman Award en de Bold Future Award zal ook de Bold Champion Award uitgereikt worden tijdens de ceremonie op 19 juni. Dit is een prijs die uitgaat naar een man die vrouwelijk ondernemerschap stimuleert en zich op dagelijkse basis inzet voor gendergelijkheid in het zakenleven. De winnaar van de Bold Champion Award zal gekozen worden door de jury.

De jury

De jury van dit jaar bestaat uit vijf bewonderenswaardige vrouwen: Chantal Korteweg, Hendrikje Crebolder, Nancy Poleon, Kristel Groenenboom enMariëlle Smit. Stuk voor stuk ondernemende vrouwen met een carrière waar je 'u' tegen zegt. Wil jij als business babe uitblinken en dit jaar op 19 juni een award in ontvangst nemen? Dan hebben we maar één advies: schrijf je snel in!

Beeld: Veuve Clicquot