Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Beate deelt hoeveel kleedgeld de dames kregen

'Ik heb zelf meer geld uitgegeven dan het budget dat we kregen', vertelt een andere deelneemster.

Dat Beate geen blad voor haar mond neemt, weten we inmiddels wel. Ook nu verklapt De Bachelor-deelneemster in een interview met RTL Boulevard wat het budget is dat de dames krijgen om kleding aan te schaffen voor hun deelname aan het programma.

Het budget voor de kleding

Vanwege haar rebelse houding is Beate inmiddels uitgegroeid tot een van de favoriete deelneemsters van het programma. Ook nu is Beate weer een tikkeltje rebels. In een interview met RTL Boulevard verklapt ze namelijk wat de deelneemsters als budget voor kleding krijgen – iets waar de andere deelneemsters niet over durven praten.

"We hebben een budget gekregen, maar dat was heel beperkt. Ik heb het er niet mee gered", vertelt Beate. Ze geeft aan dat ze van tevoren wel te horen krijgen hoeveel momenten er zijn en wat ze daarvoor moeten meenemen. Als RTL Boulevard vraagt wat het budget voor hun kleding was, antwoord Maud – een andere deelneemster – dat ze eigenlijk niet mogen vertellen wat het budget is. Hierop valt Beate in de reden als de icon die ze is: "600 euro", laat ze weten.

@rtlboulevardDe dames uit De Bachelor zien er altijd prachtig uit, maar hoe zit het met die budgetten voor hun kleding? Krijgen ze (veel) geld van de productie. Maar hoe veel?Dat is helaas geheim... Maar gelukkig is er dan nog altijd Beate. 😂👗 #rtlboulevard♬ origineel geluid - RTL Boulevard

 

Lang niet genoeg

De deelneemsters geven direct aan dat dit budget eigenlijk niet genoeg is voor de hoeveelheid die ze moeten halen. "Ik heb zelf meer geld uitgegeven dan het budget dat we kregen", vertelt Oelinda. Josephine laat zelfs weten dat ze zo kort voor de opnames werd gevraagd voor het programma, dat ze niet genoeg tijd had om haar gekozen kledingstukken binnen te krijgen. "De helft van de dingen die ik had besteld, dat kwam binnen toen ik daar al was. Dat is ook een beetje zuur, maar wat doe je eraan?"

Spannend

De Bachelor is momenteel nog in volle gang. Zowel Paul als Rien lijken langzaam hun favoriete deelneemsters te hebben gevonden, maar nog niks is zeker. Zo liet Paul onlangs aan Grazia weten dat we ons moeten voorbereiden op de komende afleveringen omdat er nog heel wat verrassingen kunnen komen. "Ook omdat de dates steeds extremer en langer worden. En het geduld van de vrouwen raakt een beetje op bij sommigen", vertelt hij. We can't wait!

Bron: TikTok @rtlboulevard | Beeld: Jasper Suyk