Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Beauty Issue ligt nu in de winkel

Get it while it's hot.

Zoë Tauran scoort hit na hit en is de covergirl van Grazia’s Beauty Issue! Introvert én een ras-artieste zijn, gaat heel goed samen, zo bewijst de 27-jarige Zoë Tauran. Ze is niet meer weg te denken uit de hitlijsten en schopte het zelfs tot het voorprogramma van Coldplay. Ook is ze een make-up freak, zo bekende ze tijdens Grazia’s beautyshoot.

Bo Wilkes is in terug met een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders, dat vanaf 6 mei op Videoland verschijnt. Aan Grazia vertelt ze over hun nieuwe belevenissen en haar hoogtepunt van dit jaar: dé bruiloft op Santorini!

Chef’Special staat op de grootste poppodia en festivals in binnen- en buitenland. Joshua Nolet en Wouter Prudon over hun succes, depressie, fans en vriendschap.

The Idea of You is nu al de fijnste romcom van het jaar. Anne Hathaway speelt hierin een alleenstaande moeder, die valt voor een veel jongere popster. Harry Styles-referenties alom! Grazia sprak exclusief met de actrice.

✨ We staan weer massaal achter onze eigen Max Verstappen nu het Formule 1-seizoen in volle gang is. Maar zal er een dag komen dat we ook juichen voor vrouwelijke F1-racers?

✨ Overnachten in luxe hotels, eten in sterrenrestaurants en tegen betaling sex hebben met mannen die je niet kent. Belle werkt als highclass escort. ‘Ik schaam me er absoluut niet voor.’

✨ Van je haren stylen als ze nat zijn en mascara gebruiken die over de datum is, tot je make-up er niet af halen omdat je te moe bent. Je bent vast niet de enige die het af en toe doet, maar hoe erg is dit eigenlijk? Wij zetten de meestgemaakte beauty missers op een rij.

✨ Deze lente gaan we niet alleen voor parfums die hemels ruiken, maar bovenal voor geuren die je meenemen op reis of invloed hebben op je humeur en gevoelens. Wij zetten de lekkerste parfums voor je op een rij.

De nieuwste Grazia is hier te bestellen.

Verder in dit nummer: de column van Jaimie Vaes, Mascha’s trendreport, de beauty favourites van Denise Anna, het eetdagboek van Iris Rulkens, en dilemma's met Victor Abeln. 💛

Fotografie: Ruud Janssen