Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh: OG3NE bezig met 'grote creatieve ontwikkelingen'

Lisa, Amy en Shelley geven een update over waar ze mee bezig zijn.

Het is de afgelopen tijd iets stiller geweest rondom OG3NE. En dat is niet zonder reden! Op Instagram laten de zussen Lisa, Amy en Shelley weten dat ze bezig zijn met nieuwe muzikale plannen. De ladies timmeren al van jongs af aan keihard aan de weg en willen het nu anders aanpakken.

Nieuw creatief terrein

"Wij willen graag even een update geven over waar we mee bezig zijn", begint OG3NE hun verhaal op Instagram. "Een tijd geleden zijn wij gestart met een aantal grote creatieve ontwikkelingen. We treden zoals altijd nog steeds met heel veel plezier op, zoveel als we kunnen, terwijl achter de schermen onze focus ligt op nieuw creatief terrein exploreren, skills ontwikkelen waar we voorheen de tijd niet voor hebben genomen en vooral: vaak de studio induiken om nieuwe muziek te maken", leggen ze uit.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne)

Anders dan voorheen

En dat doen Lisa, Amy en Shelley 'op een andere manier dan voorheen'. "Zonder deadline, zonder grenzen. Dat is iets waarvan wij voelen dat het ons tot nu toe enorm inspireert en de ruimte geeft", delen ze. "We zitten middenin dit proces dus wanneer we de resultaten met jullie kunnen gaan delen weten we nog niet, maar dát het er komt is een feit en we kunnen niet wachten." Well, wij kunnen ook niet wachten!

Reacties

De zangeressen krijgen veel lieve reacties van fans onder de post. "Oh wat fijn om van jullie te horen/ lezen! Ik moet zeggen dat jullie gemist worden, daarom heel blij met deze post en ook waar jullie nu mee bezig zijn!" schrijft iemand. "Succes meiden! Kan niet wachten!💕" reageert iemand anders. "Heel eerlijk gezegd duurt het me veel te lang hahaha omdat ik niet kan wáchten op nieuwe muziek! 🔥🔥❤️ hopen dat het gauw komt!!" aldus een derde fan.

Bron: Instagram @og3ne | Beeld: NL Beeld